Pri dopravnej nehode zahynul 19 ročný chlapec, falošné doláre

10.09.2006 Celý región

Pri dopravnej nehode zahynul 19 ročný chlapec:\r\nPolicajný vyšetrovateľ zo Svidníka vyšetruje okolnosti, prčiny a mieru zavinenia piatkovej smrteľnej dopravne...
Pri dopravnej nehode zahynul 19 ročný chlapec:
Policajný vyšetrovateľ zo Svidníka vyšetruje okolnosti, prčiny a mieru zavinenia piatkovej smrteľnej dopravnej nehody pri obci Stročín, okr. Svidník.

V čase o 21:15 h viedol zo Stročína na Stropkov osobné auto Chrysler Crossfire 27 ročný Svidníčan. V dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, narazil prednou časťou svojho auta do bočnej strany osobného auta Škoda 120. Pri nehode utrpel 19 ročný chlapec zo Stročína, ktorý bol v Škode 120, ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Ďalší z posádka Škody 120, 21 ročný chlapec zo Stročína, utrpel ťažké zranenia s dobou liečenia 6 týždňov a viac. Vodič Chryslera neutrpel žiadne zranenia a taktiež nebolo u neho zistené požitie alkoholických nápojov. V prípade nebohého bude požitie alkoholických nápojov zisťované pri pitve a v prípade ťažko zraneného bola odobratá krv. Na vozidlách vznikla hmotná škoda 415 000. - Sk.
Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie a zároveň vzniesol obvinenie zo zločinu usmrtenia 27 ročnému vodičovi Chryslera.

V zmenárni zadržali podozrivú bankovku:
Prešovský policajný vyšetrovateľ začal včera trestné stíhanie vo veci zločinu falšovania, pozmeňovania a neoprávnenej výroby peňazí a cenných papierov.
Včera o 10:00 h oznámila na linku 158 pracovníčka jednej z prešovských zmenárni, že zadržala 100, - USD bankovku, ktorá vykazuje znaky falzifikátu. Podozrivú bankovku predložil na výmenu za slovenskú menu 45 ročný občan Ukrajiny, dlhodobo však žijúci na Slovensku. Polícii uviedol, že bankovku obdržal v jednej z bánk v meste Ľvov na Ukrajine.
 

Vyberte región

mark